Hej Mur- och Putsföretagen!

En av Byggipedias samarbetspartners (tidigare SPEF) har  bytt namn till Mur- och Putsföretagen.

– Det nya namnet är tydligt och leder tankarna till vad våra medlemsföretag arbetar med. Det känns fantastiskt bra, säger Johan Onno, VD på Mur & Putsföretagen.

Annonsplats

Modernt byggande med traditionellt hantverk

Mur & Putsföretagen arbetar för att lyfta fram fördelarna med murat och putsat byggande med fokus på ett långsiktighet, hållbarhet och estetik.

Annonsplats

En viktig marknad för Mur- och Putsföretagens medlemmar är fasader. Branschföreningen har dessutom sedan flera år anordnat tävlingen Årets Fasad.

En uppgift för Mur- och Putsföretagen är att förse marknaden med fakta och underlag för val av material och konstruktionslösningar.

– Det är viktigt att marknaden har alla fakta i frågor som rör val av fasadmaterial och det är därför hög tid för Mur & Putsföretagen att föra sin talan, säger Per Hallgren, ordförande för branschföreningen.

Ny logga & ny hemsida för Mur- och Putsföretagen

Med namnbytet lanserar Mur- och Putsföretagen också en ny logga och en ny fräsch hemsida.

Länkar:

Branschorganisation byter namn (mynewsdesk)
Mur- och Putsföretagen hemsida

Annonsplats

Putsning.nu
Murning.nu


Fakta: Mur & Putsföretagen är den rikstäckande branschförening för mur- och putsentreprenörer. Branschföreningen bildades 1966 och består idag av ett 90-tal medlemsföretag. Bland medlemsföretagen finns också leverantörer och återförsäljare. Samtliga entreprenörer inom Mur & Putsföretagen är även medlemmar i Byggföretagen.
Mur- och Putsföretagen
Sponsrar Byggipedia
Annonsplats